PhDr. Daniel Korte

  • TOP 09
  • Hlavní město Praha
  • Stálá komise pro kontrolu použití operativní techniky Policie České republiky
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.09.2015 15:59:45 - Priekala Jarda

Stydíte se také se za přístup kapitalistů a pražských elit ke spoluobčanům , tzv sociálně vyloučeným.

Jsou to de facto vnitřní ekonomičtí imigranti ve své zemi , postižení 25 let trvajícíválkou kapitalismu proti českým občanům.
To, co se říká v médiích beru samozřejmě s rezervou, ale i já mám pocit, že by politici pro ně mohli udělat více a stydím se za to, že děti
samoživitelek na školní jídelnu a kvalitní jídlo nemají protože nejsou kapitalisté a nedostanou EU dotace jako Babiš.
Mám strach, že bude hůř a ptám jak se budete chovat u sociálně vyloučeným zahraničního původu - imigrantům, které zde chcete jako dumpingovou pracovní sílu ? Takhle asociálně se čs společnost nechovala ani po 2 světové válce , copak vstup do EU a NATO po roce 1989 tahle asociálně změnil ČR ? Chtěl bych vědět, zda plánujete uspořádat třeba nějakou akci na třebas zazpívat na podporu sociálně vyloučených?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.09.2015 23:01:16 - PhDr. Daniel Korte
 1) Nemám proč se stydět za Váš nesmyslný pojem "25let trvající války proti českým občanům". Vážený pane, žijete v ideologickém bludu.
2) Souhlasím, že je je skandální, nehorázné a absolutně nemorální, že miliardář Babiš je svým podnikáním přisátý na veřejné peníze (dotace různého druhu) jako pijavice na tučné lýtko, a to na úkor potřebných.
3) Nepodsouvejte mně ani TOP 09 něco, co jsme nikdy neřekli, pokud jde o dumpingovou pracovní sílu. Říkáme pouze, že máme pomáhat lidem, kteří prchají z oblastí, kde zuří pátým rokem válečné konflikty.
4) Společnost po 2. světové válce se chovala naprosto zhůvěřivě, což započalo "vylikvidováním" českých Němců (to je termín "demokrata" Beneše, který se údajně, tj. podle zákona, zasloužil o stát) a končilo komunistickými zvěrstvy.
5) Abych Vás uklidnil: z té děsivé hordy, která se valí přes naši republiku a hrozí vyrvat poslední skývu chleba z úst dětem samoživitelek, požádalo o tzv. azyl (tj. o mezinárodní ochranu, neplést s udělením občanství) cca 80 osob. Nás je 10 milionů.