Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.09.2015 10:21:30 - Kaja Maly

Proc imigranti neprileti letadlem?

Proč neprileti imigrantů letecky?Legálně?Levněji,bezpečněji...Nebo mají co skrývat?Letenka vyjde prý kolem 250-300 Eur z Turecka do Německa,tak proč čluny??

Není snad důvod do EU dopravit co nejvíce lidí??Tzv. hidzra ???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.09.2015 10:49:50 - Ing. Antonín Seďa
 Děkuji za otázku, ale po pravdě na ni nemám odpověď. Kromě této otázky mám řadu dalších otázek i já sám a prozatím jsem na ně neslyšel odpověď. Například, kde a odkud berou tito "uprchlíci" peníze na tuto migraci, proč italská mafie využívá běžence k novodobé otrocké práci, jak je to s financováním jednotek Islámského státu a proč EU nezasahuje proti nelegálním migrantům podle platné legislativy. Možná, že nevyužívají letadel ze dvou důvodů. Tím prvním je kapacita přepravy a nemožnost se dostat na letiště přes pasové a jiné kontroly. Tím druhým důvodem je, že v rámci schengenského prostoru jsou letiště daleko lépe chráněna před nelegální migrací a nejsou průchozí, jako vnější hranice v Řecku, Turecku či Itálii. Pokud Vás napadají i jiné důvody, sdělte mi je prosím.