Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.09.2015 11:41:44 - Kaja Maly

Dobrovolni imigranti ? EU nam nacpe kohokoliv bez naseho provereni

Dobrý den,Brusel prý změnil dobrovolně přijímáni na povine,bez možnosti výběru a možného našeho bezpečnostního prověření !To si snad sem máme vzít nelegální imigranty bez dokladů - teroristy ??? Co si to v EU vůbec dovolují !Jsme ještě suvereni stát ? Máte vy jako vláda vůbec nějaké pravomoce ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.09.2015 19:18:00 - Ing. Antonín Seďa
 Jedná se o povinné kvóty, které ČR a naše vláda odmítá. Pokud EU přijme toto rozhodnutí, pak existují dvě možnosti. Tou první je se podvolit a přijmout nelegální migranty. To ovšem neznamená, že nebudeme postupovat podle platné azylové legislativy. Budeme je prověřovat, zdarvotně i bezpečnostně, ale máte pravdu, že si pak nebudeme moci vybírat koho a odkud si uprchlíky vezmeme. Tou druhou možností je neposlechnout a odmítnout povinné kvóty. Tady riskujeme soud ve Štrasburku, ale podle mého mínění si vláda má zachovat tvář zejména před občany. Kvóty jsou nanic a navíc zhoršují již dnes vážnou situaci. Já osobně jsem pro odmítnutí povinných kvót a nenechat se vydírat Německem či jinými zeměmi, které nejsou schopny nalézt řešení této uprchlické krize a které jsou pod vlivem globálního kapitalismu. Vždyť již i u nás podnikatelé vystrkují růžky a jasně deklarují snahu o přijmutí 5000 uprchlíků na pozice, které jim umožní nízko placenou pracovní sílu. Přitom v naší zemi máme 450 000 nezaměstnaných a cca 400 000 zharničních pracovníků, především z Ukrajiny, Slovenska a Vietnamu.