Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.09.2015 9:23:01 - Kaja Maly

USA posilaji humanitarni pomoc uprchlikum se zbranemi a strelivem na "Genocidu Evropanu"?

Muzu se zeptat, jak je mozne, ze se mezi humanitarni pomoci pro uprchliky objevili zbrane a strelivo vyrobou USA ? Planuje snad USA v Evrope valku proti Evropanum pomoci migrantu ?

http://aeronet.cz/news/recko-zadrzelo-lod-s-humanitarni-pomoci-pro-uprchliky-v-evrope-uvnitr-bylo-5000-brokovnic-a-pul-milionu-americkych-naboju/

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.09.2015 14:49:31 - Ing. Antonín Seďa
 Přiznám se, že otázce nerozumím. Humanitární pomoc nezahrnuje podle mezinárodních konvencí zbraně či střelivo, takže rozhodně nemůže jít o humanitární misi. V rámci mezinárodní koalice, která bojuje proti Islámskému státu, byla ze strany USA, ale i RF, Saudské Arábie, Turecka a dalších zemí poskytnuta bezpečnostní pomoc. A to formou bombardovacích letounů, které ostřelují pozice bojovníků IS a dodávky zbraní, zejména z pohledu USA Kurdským bojovým milicím. Nevím, proč by měly Spojené státy bojovat proti Evropanům, vždyť většina evropských zemí je spolu s Tureckem i USA v Severoatlantické alianci. Dnes jsem se dočetl, že USA se rozhodly přijmout 10 000 uprchlíků ze Sýrie. To je ta pomoc, po které jsem volal i já. Teď je na řadě arabský svět, aby také pomohl. Pokud Řecko zajistilo loď s tzv. humanitární pomocí a byly tam brokovnice se střelivem, pak je nutno zásilku zajistit a vyšetřit, kdo je původcem. Mimochodem, americké střelivo si může legálně koupit téměř kdokoliv na trhu. Tohle nneí důkaz, že za zásilkou stály Spojené státy.