Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.09.2015 15:39:20 - Kaja Maly

Proc ani jeden uprchlik nikdy nepodekoval ???

Dobrý den,
všiml jste si u imigrantu,kteří utíkají před válkou či IS,že by někdy za něco poděkovali?Za to,že jim dáme najíst,střechu nad hlavou atd????

Jinak média se chytnou vždy všeho,aby oslnili,ale na to že,tato krize trvá již pár let a nyní je to invaze,z těch statisíců ani jeden článek,že by někdo děkoval...možná se toho ještě média chytnou,pokud se vůbec někdo objeví...Zdá se vám to normální ???Jen my chceme,potřebujeme,vy musíte,my máme nárok...???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.09.2015 16:15:34 - Ing. Antonín Seďa
 Otázka, zda děkují či nikoliv , je spíše těch, kteří dávají a těch kteří dostávají. Já opravdu nemohu tvrdit, že běženci neděkují, spíše si myslím, že ano, ale máte pravdu, že jsem v TV nic neslyšel. Ale znám média a tak nechci tvrdit, že poděkovat uprchlíci neumějí. Máte pravdu v tom, že bezpečnostní krize v řadě zemí tvrají roky a je s podivem, že podobně nereagovaly jiné státy, které byly a jsou rozvráceny krvavou válkou. Také se mi kladou na mysl jiné otázky, o kterých jsem se již zmiňoval. Kdo financuje bojovníky IS, ak je možné, že stabilní armády, například v Iráku, vyzbrojené západní technikou, nejsou schopny odolat těmto bojovníkům, proč nereagují sousední arabské státy apod. Těch otázek na které čekám odpověď je velká řada. Osobně jsem přesvědčen, že čas ukáže, kdo a co stálo za touto velmi dobře organizovanou nelegální migrační vlnou.