Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.09.2015 19:11:21 - Radek862

Předseda EP Schulz otevřeně pohrozil Polsku, Maďarsku, Česku a Slovensku

Dobrý den pane poslanče,
četl jste o tom co řekl v jedné německé televizi předseda Evropskeho parlamentu Schulz?
Neměl by být za podobné projevy minimálně okamžitě zbaven funkce v EP?

http://czechfreepress.cz/evropa/koniec-srandy-schulz-pohrozil-pouzitim-sily-voci-statom-ktore-sa-nepodradia-zaujmu-spolocnosti-vs-imigrantom.html

Jaký je Váš názor?

Děkuji za odpověď a přeji pěkný zbytek Neděle

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.09.2015 12:04:04 - Ing. Antonín Seďa
 Nejen předseda EP, ale i německá kancléřka Merkelová či ministr zahraničí Rakouska veřejně hrozí zemím V4, které odmítají povinné kvóty. Nevím zda má být pan Schultz zbaven funkce, ale očekával bych ostrá vystoupení našich europoslanců na plénu EP. Tohle se přece nedá tolerovat. Poslední krok Německa, o zesílení hraničních kontrol s Rakouskem ukazuje na bezradnost a nezodpovědnost německé kancléřky. Buď tímto krokem vyhrožuje před zasedáním Rady ministrů těm zemím, včetně ČR, které povinné kvóty odmítají. Nebo opravdu neví, co činí. Ať je to tak či onak je zřejmé, že jak EK, tak vrcholní představitelé členských zemí EU, situaci podcenili a nemají řešení. Můj osobní názor je, abychom neustupoivali a klidně rozhodnutí EU dali k Evropskému soudnímu dvoru. Povinné kvóty bez kontrol jsou diktátem politiků, kteří jsou pod vlivem globálního kapitálu a neo liberalismu. Přece zákona musejí platit pro všechny a nelze jednostranně upřednostňovat ženevské dohody z roku 1951 nad Listinu základních práv a svobod našich občanů.