Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.09.2015 12:07:51 - Skřipčík Petr

Az budete hlasovat o Ukrajině , budete mít na zřeteli toto?

Náměstek ukrajinské Nejvyšší rady Igor Lucenko : "Pod rouškou amerických řízených střel z válečných lodí USA, ukrajinská armáda rychle zneutralizuje všechny krymské milice a možná bez obětí na naší straně," prognózuje Lucenko na svém facebooku.

Tvrdí, že po obsazení Krymu a Donbasu se ukrajinská armáda nezastaví. "To je všechno? Ne. Připomínám, že v té době budeme mít největší armádu v Evropě, vycvičenou pro útok a s bojovými zkušenostmi. Takže, vše je teprve na začátku, " slibuje Lucenko.

Opravdu zvládnete Oranžoví soudruzi válku na Východě i boj v Afganistánu za Američany ???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.09.2015 12:26:27 - Ing. Antonín Seďa
 Není třeba skákat na všechny bláboly a propagandu, která se z východu na nás řítí. Pokud ví, tak Krym je pod okupací ruských jednotek a po sobotní schůzce N2mecka, Francie, RF a Ukrajiny začíná být jasno, jak vyřeši situaci na východní Ukrajině. Nevím, zda UKrajina a pan Lucenko jedná separátně s USA, ale sám o tom pochybuji. To co platí je skutečnost a mám to prosím z ruské strany, že bezpečnostní stabilitu na východní Ukrajině může vyřešit pouze dohoda mezi Ruskem a Spojenými státy. OPravdu nevím, kde berete své informace, ale já mít takové informátory, tak jim nevěřím ani to povětsné Bé...