Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.09.2015 12:13:12 - Skřipčík Petr

A co vrátit úder ?

Cituji Vás...Nejen předseda EP, ale i německá kancléřka Merkelová či ministr zahraničí Rakouska veřejně hrozí zemím V4, které odmítají povinné kvóty. ....chtějí přehlasovat V4 kvalifikovanou většinou .... co takhle sankce na jejich "Válečné a kořistnické plány na Ukrajině..... ČR má jedinnou zbrań .... odkládat ratifikaci dohody o "Přidružení UKRbanderovců k EUfašistům"

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.09.2015 12:33:14 - Ing. Antonín Seďa
Co se týká vyhrožování, pak by měli zasáhnou čeští polsanci v EP a ministertsvo zharničních věcí ČR. V sobotu skončil vrcholvý summit o východní Ukrajině za účasti Německa, Francie, RF a Ukrajiny. Výsledky nejsou známy a tak uvidíme, zda se opravdu jedná, jak tvrdíte , o válečné a kořistnické plány na Ukrajině. Ale platí, že Ukrajinci by si měli o své budoucnosti rozhodovat sami. A to bez tlaků zvenčí. Ať již ze strany Ruska, USA či Německa. Takže z tohoto pohledu je vhodnější a správnější ratifikaci o přidružení Ukrajiny k EU přijmout. Ale přitom platí, že UKrajina musí splnit veškeré podmínky, plynoucí z této dohody. A po pravdě řečeno, jak bezpečnostní situace, tak nevyřešené vztahy na Krymu, tak ekonomická, sociální a politická situace prozatímneumožňuje tyto podmínky naplňovat. A z mého pohledu bude trvat desítky let, než k tomu dojde. PLatí ovšem, že to záleží zejména na ukrajinské straně. Oddalovat ratifikaci dohody v českém parlamentu by bylo chybou, zejména by to však dalo záminku těm silám, o kterých píšete, aby se demokratické reformy na Ukrajině přestaly prosazovat. A to snad nechcete ani vy, ani samotní Ukrajinci.