Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.09.2015 15:53:13 - Jan Klabálek

Jakou má ČSSD strategii k "Migračnímu EUprotektorátu"

pod hlavičkou "kvalifikované většiny" či EUdotací. Opravdu nepoužijete ani jedinný nástroj , který máte ???
Tj "pokračování zvažování asociační dohody s Ukrajinou?" Opravdu skloníte před Němci hlavu? Dobře vědí že by jim Usáci dali vyžrat "Pozdrženou anexi Ukrajiny" pod hlavičkou EU.Navíc i němci dali do projektu Fuck EU-Ukrajina nejen prachy (UDAR) ale i své renomé.
Vždy´t pak budete už jen zrádcovští EUhujeři co lákali ČR do EU a vynucovali ''Čtvrtou Lisabonskou Říši.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.09.2015 16:36:22 - Ing. Antonín Seďa
Děkuji za kopu dotazů, ale opravdu bych nevolil stejnou metodu vydírání, kterou vůči odmítání povinných kvót volí někteří politici EU, zejména vrcholní představitelé Německa. Takže strategii má jak současná vláda, tak ČSSD. Takže jednou z věcí je ratifikace přístupové dohody EU s Ukrajinou a druhou věcí je reakce české vlády vůči EK. Takže za prvé je to odmítání ČR povinné kvóty a politický "vydírací" nátlak ze strany EK a některých zemí EU. Za druhé jsou to konkrétní opatření, které vláda postupně přijímá, jako reakci na zavedení kontrol na západ od nás. Za třetí není řešení vystoupením naší země z EU, protože řešení migrační krize leží v Evropě a na bedrech představitelů EU. Za čtvrté, prioritou řešení musí být zajištění bezpečnosti naší země a našich občanů. Takže ano, vláda a ČSSD řešení má. Je nejen reálné, ale i proveditelné.