Milan Chovanec

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,82. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.02.2012 12:09:07 - Jan 1

odpověď na dotaz

Dobrý den, pane hejtmane. Chci se Vás zeptat na Váš názor na komplikace a jejich řešení na D47 u Ostravy? Jste zastáncem silové rétoriky jako MD respektive ŘSD?
Máte nějaké informace ke složení ministerské odborné komise? Zatím mi to jen připadá jako PR než snaha něco vyřešit... Děkuji.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.02.2012 12:44:50 - Milan Chovanec
Dobrý den
Nejdůležitější je zjistit, kdo je zodpovědný za technické problémy na zmíněné části dálnice D47, zda byla tato část dálnice postavena přesně podle smlouvy a jak tato smlouva stanoví případné sankce. Jak jsem řekl v „Otázkách Václava Moravce“ dne 22.1.2012, mediální výstupy MD a ŘSD situaci nevyřeší a naopak ztíží další racionální řešení problému. Složení ministerské komise mi není známo, důležité je, aby byla složena z odborníků, kteří budou schopni nezávisle posoudit současný technický stav dálnice a případně stanovit konkrétní pochybení zodpovědných osob.
S pozdravemM.Chovanec