Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová

  • ANO 2011
  • Středočeský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.09.2015 11:33:35 - Růžičková

uprchlíci na hranicicích

Dobrý den, zajímal by mě váš pohled na aktuální situaci na maďarsko-srbských hranicích a taky mě zajímal váš návrh dalšího postupu, jak situaci řešit? Nemyslím si totiž, že je tento stav dlouhodobě udržitelný a je na čase přijít s nějakým smysluplným dlouhodobým řešením. Nemyslíte? Růžičková

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.11.2015 16:40:09 - Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová
 

Dobrý den, paní Růžičková,

svůj názor na otázku uprchlictví jsem již několikráte zveřejňovala: jde mi o rozlišení mezi politickými a ekonomickými uprchlíky a o to, do jaké míry jsou v časovém horizontu jedné generace  političtí asylanti schopni se asimilovat do většinové populace. Pokud jde o ekonomické uprchlíky a ilegální přistěhovalce, zastávám názor, že by jim azyl v EU neměl být vůbec poskytován. Jsem toho názoru, že jako ČR máme v sociální oblasti sami  řadu nedořešených problémů a bylo by nelogické dávat přednost uprchlíkům ze zahraničí před našimi občany. Podle mne je proto třeba, aby se politici věnovali především problémům našich občanů a v rámci EU prosazovali taková opatření, která by chránila naše občany a jejich nezadatelné právo na klidný a bezpečný život ve vlastní zemi.

S pozdravem

Jaroslava Jermanová