Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.09.2015 17:56:03 - Ivo Skoval

Zahodili jste jedinný špagát na EU ,kvóty na imigranty budou.

Je Vám jasné co jste spáchali na ČR kvůli "cizím zájmům" ?
Vy osobně jste byl na PL upozorněn, že prodlužování schvalování Asociace EU-UKR je jedinný legální nástroj (používaný i jinými zeměmi) brzdící chuť Německa a Imigrační EUmnichovskému diktátu .....
Místo toho jste toto odmítli ke škodě ČR.
Naopak další dny jste "Vy osobně" iniciativně hnal "ukrajinskou tlačenku" proti vůli a varování KSČM .
Opakovali jste další "Lisabonský podraz jako v roce 2009..... ničíte tím zrádcovsky ČR.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.09.2015 5:43:05 - Ing. Antonín Seďa
 Nerozumím tomu,proč směřujete asociační dohodu s Ukrajinou s rozhodnutím ministrů vnitra o imigrační kvótách. Pokud se týká kvót,tak ČR do poslední chvíle odmítala toto rozdělení,které tlačili nejen Německo,ale kromě pěti zemí i ostatní členské země EU. Uvidíme,jaké rozhodnutí přijme naše vláda a jistě se o tom postavíme i na PK ČSSD. Já osobně podporují odmítnutí povinných kvót,protože bez uzavření vnějších hranic migrační vlnu pozastavíme a kvóty pouze umožňují zatáhnout do špatně zvoleného řešení ostatní země Evropské unie.  Pokud se týká asociační dohody o přidružení Ukrajiny k EU, tak vůbec neznamená vstup této země do EU. Naopak nastavuje podmínky k cestě k demokratické společnosti, za splnění všech podmínek. A o tom,zda Ukrajina splní či nesplní tyto podmínky bude rozhodovat nejen Německo,ale všechny členské země EU,včetně naší .A ta diskuse se vrátí do našeho parlamentu. Dohoda restart k bezpečnostní, ekonomické a společenské stabilitě Ukrajiny, což je nejen v národním zájmů naší země, ale i všech občanů ČR . Možná vyjma komunistů ,kteří nemohou zapomenout současnému ukrajinské parlamentu a vládě,že jejich komunistickou stranu zrušila, protože porušovala zákony Ukrajiny. Moje angažmá na plénu sněmovny bylo v tom,že jsem jako místopředseda našeho poslaneckého klubu zastupoval předsedu R.Sklenáka.Nic víc a nic méně.