Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.09.2015 7:12:47 - Tomik Ruza

Kdo chce znicit Nemecko aneb pristehovalecka valka zacala

https://www.compact-online.de/der-asylkrieg-gegen-deutschland/

Vadí někomu ekonomicky silné Nmecko ??? Proč chtějí všichni do Německa ???

Četla jsem článek,kde se Straně vyjádřili,buď Německo nebo jdou zpět do Sýrii...Co si o tom myslíte ?? Co jejich vysoké požadavky ???

My tu dreme v práci,odvadime daně,platíme úvěry abychom měli kde bydlet,zadluzime i naše děti a oni dostanou vše zdarma ???

Proč vlastně pracujeme ???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.09.2015 7:54:22 - Ing. Antonín Seďa
 Rozumím vašim obavám a také je sdílím. Silné Německo vadilo vždy v historii, a to zejména v době studené války,kdy proti sobě stály dvě velmocí. Vždy existoval strach USA,že se nakonec Německo spoji s Ruskem,a to podle mého názorů přetrvává. Ně,že by to nemělo logický a historicky podložený základ,ale osobně se domnívám,že ekonomická spolupráce je poněkud něco jiného,než spolupráce politická či vojenská. I když v případě globální a neo liberální politiky se těžko odděluje politika od ekonomiky.  Co se týká migrační vlny,tak musíme mít na paměti ,že ženevské konvence zaručuje válečným uprchlíkům nárok na azyl. A Sýrie je ve válečném stavu. Taktéž Syřani jsou národ s vysokým stupněm vzdělání a měli slušnou životní úroveň. Proto zřejmé tyto zmiňované požadavky, nehledě na skutečnost,že v Evropě oprávněně očekávali vyšší životní standard. To,co je však podstatné ,je oddělení uprchlíků od ekonomických migrantů. Tohle musí Evropa i Německo začít dělat a ně vydírat ostatní země EU. K tomu slouží schengenské dohody a ty by měly být naplňovány. Podle mých informací si Německo,ale i některé další státy v Evropě ,řeší problémy s nedostatkem pracovních míst či s negativním demografickým vývojem. Je to jejich odpovědnost a tyto problémy by neměly být přenášeny na jiné země,které preferují zajištění bezpečnosti.