Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.09.2015 7:23:59 - Tomik Ruza

Proc se tak Merklova k Nemecku chova ? Jak by se zachovala,kdyby mela deti ?

Proč nemyslí na budoucí generace ???Je ji snad jedno,že muslimové budou v Německu praktikovat to,co praktikují v muslimských zemí ???Jaký trest čeká nemuslima,který veřejně bude kritizovat islám ???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.09.2015 8:39:17 - Ing. Antonín Seďa
 To je dotaz na paní Merkelovou na její voliče. Ale již jsem psal,že uprchlíci jsou pod ochranou mezinárodních konvencí a že si Německo řeší své dlouhodobě problémy s demografický vývojem a s nedostatkem zaměstnanců na některé práce. Nelze také srovnávat terorismus s islámem či dávat rovnítko mezi teroristy a muslimy. V Německu žije velmi silná komunita Turků ,ale i Syřanů ,takže je logické,že tito běženci chtějí do Německa. A nejde jen o výhodný sociální systém, ale i o praktikovanou azylovou politiku. Politická rozhodnutí,ať jsou jakákoliv, zhodnotí lidé v průběhu voleb. Ty dají pádnou odpověď na to,co si myslí voliči a zda prosazovaná politika je v souladu s názory občanů.