Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.09.2015 7:43:42 - Sadař Ivan

Proč lžete k Afganistánu ...jaká mezinárodní koalice ....

Vyjmenujte "členy mise" a mandát OSN zasahovat na území Afganistánu , dohodu s vládou Afganistánu schválenou PS. Proč jste neřekli voličům...budeme pokračovat ve válkách v cizích zemích za vaše prachy....
Jaká výcviková mise , jednou lžete tak podruhé jinak. Vy si neuvědomujete že tím ztrácíte poslední zbytky "renomé" . Začínáte být slouhy cizích sil..... nebudu psát koho , aby váš tablet toto mé opovžení nad Vámi nesmazal.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.09.2015 8:30:04 - Ing. Antonín Seďa
 Za prvé nelžu a lhaní se mi protiví .Takže Resolute Support (Odhodlána podpora) je mísí bojovou ,která 1.1.2015 nahradila bojovou mísí ISAF . Má se jí účastnit 12500 vojáků a mimo zemí NATO tam působí dalších 14 zemí. Takže to je mezinárodní mise,která má za cíl monitorovat a cvičit afghánské jednotky. Dohodu s afghánské vládou neschvaloval český parlament,ale byla to dohoda s NATO na základě předchozí dohody, kterou vyjednal USA? mise se opírá o rozhodnutí RB OSN!které je uvedeno v důvodové zprávě pro schválení naší účasti. Program ČSSD zahrnoval v zahraniční části plnění si svých závazků vůči EU či NATO a nevzpomínám si,že bychom před volbami slibovali stažení z Afghánistánu. Takže opravdu nevím, proč si vymýšlíte. To,že mise jsou financovány z rozpočtu je zřejmé, tak jako,že ten je tvořen z daní. Demokracie je o tom,že rozhoduje většina a ně menšina. A tato většina odsouhlasila mísí v Afghánistánu. Chápu,že se vám to nelíbí, ale taková je politická realita. Závěrem chci pouze dodat,že nejsem dlouho žádných zahraničních ani domácích sil,jak tvrdíte. Jsem poslancem ČR a hájil zájmy naší země a našich občanů.