Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.09.2015 8:34:07 - Sadař Ivan

ˇ%Cetl jsem vaši odpověď k "prodlužování schvalování Asociace EU-UKR " a ptám se jste Turek ?

Moje babička říkala o lidech co odpovídají jako Vy "je jako Turek".
Aly vy jste asi popleta zemědělec co do debaty o voze zače mluvit "o koze" a navíc "nechápaje"..... souhlasím s autorem a ptám se "jsou naše zájmy ČR na Ukrajině totožné se zájmy Německa a USA ?.... nač ten spěch "na povel"
Je mi jasné za koho kopete a toto bude jednou stejná ostuda jako Vaše hlasování k k Ke kontingentu "k americkám službám (mimo misi NATO)" v roce 2008, kdy jste za 3 minuty hlasoval opačně , "opoziční" hlasování k Mnichovskému Lisabonu spolu s "poslušnou" vládní částí ODS a Lidovci a nyní k UKR "lámání" po půlnoci za jásotu TOP .
Zkrátka už vím na koho pasuje komunistické "zaprodanci a zrádci" a dávám jim po 25 letech za pravdu .
ČSSD je po roce 1989 jen EU-SdP.....ničící samostatnost ČR.....

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.09.2015 8:55:08 - Ing. Antonín Seďa
 Nemohu souhlasit. ČR prosazuje své národní zájmy, protože přeje demokratickou a bezpečnou Ukrajinu. Žádný spěch se nekonal ,protože smlouva ležela v poslanecké sněmovně více jak rok a téměř všechny členské státy EU jí schválily již před námi. Pak si položte otázku, zda Polsko, Dánsko, Finsko a další země, jsou také zaprodanci ,jak píšete. Také nerozumím tomu srovnání s Turkem ,přece jsem to jasné a srozumitelně popsal,proč a jak jsem hlasoval. Já například nerozumím komunistům,kteří po celou dobu podporují mezinárodní pomoc a internacionalismus,ale dnes pomoc odmítají. Ovšem mimo pomoci Severní Korei  či Kubě,to vám zřejmé přichází normální.Co se týká mého hlasování na plénu kolem mísí,pak jsem to již vysvětloval. Na PK ČSSD jsem jasné řekl,že mísí podpořím a také jsem to zdůvodnil. Nicméně na základě závažného postupu při hlasování jsem se musel podvolit a proto jsem hlasoval tak,jak správné popisujete. Při druhém hlasování jsem měl již povoleno mise podpořit Takže vyhledejte na tom něco skrytého. Byla to prachsprostá politická taktika ,kterou jsem ani nevymyslel,ale se kterou jsem ani nesouhlasil. Uvědomte si prosím,že nejsem a nikdy nebudu komunista. Jsem sociální demokrat,který ví, jak zajistit bezpečnost svým spoluobčanům. Hájil a budu hájit národní zájmy ČR. Samostatnost naší vlasti je daná zejména zajištěním naší obrany. Příklad Gruzie či Ukrajiny by měl být mementem i pro vás.