Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.09.2015 9:22:47 - Sarah

ilegální migranti

Dobrý den,
chci se zeptat, jakým konkrétním způsobem se provádí deportace neúspěšných žadatelů o azyl z EU. Dělá to každá země zvlášť nebo se to koordinuje? Jsou nějaké postupy a kde bych našla statistiku o těch lidech, kteří OPRAVDU FYZICKY opustili EU.
Jak je možné, že se dvojí metr používá i na občany EU - běženci nemusí mít doklady, nemusí dodržovat zákony žádné země, přes kterou se valí a ještě jim někteří lidé naivně pomáhají, přestože o žádné ubožáky utíkající před válkou zjevně nejde! Když jsem viděla, jak běženci kempují na chorvatském hřbitově, leží na hrobech (čerstvých jak se zdálo) tak to mne fakt přimělo k totálnímu obratu v myšlení o jakékoliv pomoci. Prostě je tu nechci! Naši předci nevyháněli muslimy z Evropy asi jen tak pro radost z válčení.... Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.09.2015 8:11:07 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,
provádí to každá země zvláště. A nutno říci, že např. Německo to neprovádí důsledně, což přináší další problémy. 
Dvojí standardy jsou problém, který může mít velmi nepříjemné důsledky. 
Přečtěte si také např. rozhovor se mnou zde, kde se tématu věnuji podrobněji: http://www.hlavnespravy.sk/exkluzivny-rozhovor-s-europoslancom-zdechovskym-media-klamu-o-uteceneckej-krize-obchod-s-detmi-migrantov-imigracna-vlna-nie-je-nahodna-budeme-uznavat-mnohozenstvo/682478
S pozdravem 
TZ