JUDr. Klára A. Samková, Ph.D.

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.09.2015 10:02:35 - Sarah

neziskovky

Dobrý den, paní Samková,
moc Vám fandím a mám stejné názory na ilegální imigranty.
Chtěla bych se Vás zeptat ale na neziskovky, které se přiživují na této situaci. Všichni politici již dlouho říkají, že např. neziskovek, které se zabývají integrací nepřizpůsobivých, máme nejvíce na 1 obyvatele v celé Evropě! Všichni tito lidé se pouze přiživují, ty peníze nejdou vůbec pro tu cílovou skupinu! Proč ještě nikdo nepodal trestní oznámení na MPSV, které štědře tyto neziskovky dotuje, i když bylo prokázáno ve studii 2009-2015, kterou si MPSV nechalo udělat, že z původních 300 vyloučených lokalit jich máme 600 - pro mne to znamená, že situace je horší. Na celoevropském kongresu o "začleňování" bylo taky konstatováno, že to prostě nejde...Někdo by za to měl nést zodpovědnost a p. Dienstbiera bych okamžitě odvolala!
Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.09.2015 12:06:00 - JUDr. Klára A. Samková, Ph.D.
 Protože k takovémuto jednání není "politická vůle". Neziskové orgaznizace (tedy neziskové jak pro koho) fakticky privatizovaly úkoly státní správy, přičemž ovšem totálně zničily šanci na jakoukoliv koncepčnost. Jejich činnost je momentálně naprosto legální, v souladu se zákonem a není trestného činu, kterého by se dopustily. Je to otázka politického programu. Prostě musíme najít/vybudovat a zvolit politické subjekty, které tento penězovod utnou. Nechci vás manipulovat, ale rozhodně toto bude součástí volebního programu Bloku proti islámu.ŹÁDNÉ PÉNÍZE NEZISKOVKÁM!UŠETŘENÉ PENÍZE ROZDAT DŮCHODCŮM.
KLára