Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.09.2015 11:14:40 - Jaroslav Klečka

Nemohl by jste prosím důchodcům vysvětlit že těch 40Kč / měsíc je dost ?


Kdyby jste jim vysvětlil , jak vy to pěkně umíte , že se důchodci a lidé v ČR mají jako se nikdy v historii neměli, a že ČR potřebuje prostředky na jejich ochranu před muslimy a před Rusy , tak by se toho Oranžového doplatku 900Kč vzdali. Vždyť bude potřeba peněz na Armádu a její Náročné tažení v Afganistánu v příštím roce po odchodu USarmy . Myslím že pokud jim to vysvětlíte , že tam budeme bojovat s ISIL, Talibánem a rozprášenými bandami kajdy , tak se vzdají i té Vaší Obětavé 40cítkové valorizace pro rok 2016 , vždyt to jsou jen ubohá 2 piva nebo 2 Eura.
No a myslím že je nutné jim vysvětlit že AČR bude potřebovat zakoupit navíc výzbroje od zbrojařů USA a NATO za 20 mld/rok aby sem nevtrhly Putinovy Tanky jako v roce 1968 tak myslím ,že by přijali i zápornou valorizaci -1 procento.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.09.2015 22:35:13 - Ing. Antonín Seďa
 Mluvíte sice z cesty,ale těch 40 Kč je realita pro rok 2016. Prostě takový je současný zákon a již jsem vysvětloval,že se ČSSD pokusí ho změnit . Je zajímavé ,že ani komunisté nenavrhuji změnu valorizace. Já nepotřebují někomu tohle vysvětlovat, protože jednorázový příspěvek ve výši 900 Kč bude realitou, a to nad rámec zákonné valorizace. Co se týká financování obrany,tak je za sedm let vlády pravice výrazně pod financována. Jedním že základní úkolů států je zajistit vnější obranu země . A tomu potřebujeme armádu potřebné finance. Takže sice pořád dokola,ale peníze kapitoly 307 jdou také z daní. A závěrem žádám ,aby jste stále neopakoval tu lež kolem 20 miliard ročně na investice v naší armádě. Opět jsem to několikrát vysvětloval, ale je to,jako bych hrách na stěnu házel.