Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.09.2015 15:09:32 - Vojta U.

řešení uprchlické krize

Stále častěji slyšíme, jak je třeba zasáhnout a řešit problémy přímo na blízkém východě. Nemyslíte ale, že už jsme tam napáchali víc škody než užitku? Bylo správné rozvrátit temnější režimy? Vždyť dokud vládli diktátoři uprchlická krize v takovém měřítku jako dnes tu nebyla

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.09.2015 22:57:42 - Ing. Antonín Seďa
 To je otázka,na kterou v pár větách nelze odpovědět .Problém kdo a co rozvrátil není černý ani bílý .Stačí připomenout arabské jaro, nastolení irácké vlády, syrské povstalce či diktátorské režimy vraždící své obyvatelstvo. A také si nemyslím,že by naše země napáchala v těchto státech nějakou škodu. Migrační krize je způsobena na jedné straně válečnými uprchlíky z rozvrácených zemích,na druhou stranu souvisí s ekonomickými emigranty. A ti pocházejí z jiných než z rozvrácených států. Určitě mezinárodní společenství chyby udělalo. Ale podle mého názoru nelze  tolerovat vraždění nevinných lidí. Je naší odpovědností bojovat proti terorismu a zločinům lidskosti.