Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.09.2015 19:34:10 - Plášek Radek

Půjdete s Dienstbierem nabízet asyl ?

Není to žádná "propaganda" !!!
Je to už na PL....Dienstbier: ČR by měla sama oprávněným žadatelům nabídnout azyl
Uvolníte Lidový dům v Praze pro úprchlíky ?
Přece se nenecháte zahanbit Merkelovou .
Jak to "řádění" Dienstbiera hodnotíte Vy a další Bossové ČSSD . Dá Vám na to prachy Babiš < nebo to zatáhnou Vaši ministři z důchodových , sociálních a zdravotních fondů ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.09.2015 21:29:00 - Ing. Antonín Seďa
 Po pravdě řečeno s  ministrem Dienstbierem nikam nepojedu a to že dvou důvodů .Za prvé mám na azylovou politiku a řešení migrace jiný názor a nesouhlasím s jeho návrhy. Za druhé nejsem to já,kdo podporuje povinné kvóty či přistěhovalectví. Prozatím není situace v naší zemí vážná,takže vystěhovávat Lidový dům nemusíme. Ale vážně ,přesto,že jsem s ministrem Dienstbierem v jedné politické straně ,tak na otázky bezpečnosti a migrace máme odlišné názory. Tak jako na fungování EU. Některá jeho vyjádření odporují zdravému rozumu,protože nahrávají spíše nelegálním migrantům . Chápu,že v jeho náplní jsou lidská práva,ale podle mého názorů by se jim měl věnovat především doma. Vždyť situace některých skupin obyvatel je neúnosná a hlavně dlouhodobě neřešená. To by mělo být gró jeho politiky  a nikoliv migranti .