Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.09.2015 0:12:27 - Jaria

Jste jeden z mála

kdo odpovídá na dotazy,tedy děkuji.Dnes ODSáci mluvili na ČT24 o tom,že parlament po dohodě stran dal premiérovi mandát k odmítnutí kvót.Pokud by mluvil vEU jinak,musel by to projednat znovu v parlamentu a získat souhlas se změnou názoru.Svůj postoj zatím nezměnil ministr Chovanec(hrdina)na rozdíl od premiéra.Není na čase mu toto připomenout a donutit ho se chovat podle dohod??!Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.09.2015 7:54:51 - Ing. Antonín Seďa
 Děkuji za kompliment. Diskuse jsem se nikdy nebál,protože jsem přesvědčen ,že mě názory jsou v souladu se zájmy našich občanů . A to i tehdy, kdy mají poněkud jiné pohledy na konkrétní řešení problémů dnešní doby. Nemyslím si,že premiér porušil doporučení poslanecké sněmovny,naopak na rozdíl od zodpovědného chování opozice i pana prezidenta, se zachoval racionálně a hájí zájmy České republiky. Předseda vlády má, na rozdíl od populistů největší díl zodpovědnosti. Jsem stejně jako on přesvědčen,že konkrétní řešení současné a možná i budoucí migrační vlny neřeší v EU, ale v zemích,odkud emigrantů pocházejí. A přerozdělování kvót,ať již povinné či dobrovolné nic nevyřeší, nikomu a ničemu nepomůže. Naše země zažila několik imigrační vln, připomenu jednu po rozpadu Jugoslávie. Vždy jsme si dokázali poradit,protože rozdíl od jiných zemí jsme na to připraveni. Připomínám i dřívější uprchlíky z Řecka, migranty z Vietnamu či Ukrajiny. Rozumím tomu, že muslimové či Afričané jsou poněkud obtížněji při způsobilí, ale i tady máme jistě zkušenosti. Takže já osobně odmítám spojení islám = terorismus či bojovníci IS. Politici jsou tu od toho,aby nastalé problémy řešili a nikoliv,aby strašili občany a přispívali k destabilizaci společnosti.