Mgr. Bc. Pavla Golasowská, DiS.

  • KDU-ČSL
  • Moravskoslezský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,02. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.09.2015 10:25:38 - Sju

Paní poslankyně

Co si myslíte o těch, kterým nabízíme pomoc a oni ji odmítají? Proč si uprchlíci kladou požadavky na to, kde budou, co budou nosit apod. a proč byl Červený kříž vykázán z Luhanska? A kdo o tom v případě Ukrajina rozhodl? Pokud vláda, neškodí tím svým občanům a nemůže to přerůst ve vážnější nepokoje?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.09.2015 16:45:10 - Mgr. Bc. Pavla Golasowská, DiS.

 Dobrý den, děkuji za Váš dotaz. Jsem proti nabízení pomoci za každou cenu, hlavně v případech, kdy o ni dotyčný nejen nežádá, ale ani o ni nestojí. Ti, kdo k nám přicházejí, musí respektovat pravidla naší země, jsou našimi hosty a jako hosté by se měli chovat. Z Luhanska nebyl vykázán Červený kříž, ale Člověk v tísni a několik jiných humanitárních organizací. Pro obyčejné lidi, kteří žijí ve válkou zmítané zemi je odchod humanitárních organizací vždy neštěstím  bez ohledu na to, kdo to zakázal. Pokud vláda, je to o to smutnější, že je jí osud národa lhostejný.

S úctou Pavla Golasowská