Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová

  • ANO 2011
  • Středočeský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.09.2015 16:16:33 - Kolibřík A.

Kleslová

Kleslová již není místopředsedkyně ANO, ale co se mění na tom, že jedná v rozporu s tím, co strana hlásá, když je pořád členkou a zastupuje vás v Praze? Jak jsem totiž pochopil svých peněz, které měla od Čezu se vzdát dobrovolně nechtěla a poté, co to na nátlak udělala, chce zase působit i v čele představenstva další firmy se spoluvlastnictvím hlavního města. To vám přijde normální?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.11.2015 16:38:21 - Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová
 

Vážený pane Kolibříku,

Myslím, že se paní Kleslová v nedávné době stala cílem útoku řady médií především jako žena-politička. Asi mi dáte za pravdu, že existuje řada mužů-politiků, kterým by média mohla vyčítat totéž, co paní Kleslové, ale neděje se tak, protože je v naší zemi prozatím normální podrobovat ženy v politice ostřejší kritice než je ta, používaná u mužů. Mám za to, že paní Kleslová tím, že odstoupila z funkce místopředsedkyně hnutí ANO, udělala maximum pro to, aby snad svou osobou neohrožovala politické zájmy hnutí. Myslím si ale, že její další aktivity a to, zda se rozhodne v nich pokračovat nebo ne, musí sama zvážit. Nevím, proč by paní Kleslova nemohla být nadále členkou a reprezentantkou hnutí na jeho nižších složkách.

Srdečně Vás zdraví

Jaroslava Jermanová