Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.09.2015 20:01:51 - Krajšík J

Pane poslanče Seďo, smáznete zahanben i Připomenutí Lisabonské smlouvy ke Dni české státnosti ? ?

Připomenutí Lisabonské smlouvy ke Dni české státnosti .... a rozhodujícího podílu ČSSD na Zničení české státnosti ...
46. schůze PS , 11. hlasování, 18.2. 2009.... důsledkem je zničení suverenity ČR a současné "imigrační fackování ČR" je jen neblahým důsledkem.
Jste ochoten podílet se 1/2 platu spolu s dalšími 125 poslanci (z ČSSD 71 EUhujerů z 71 přítpmných poslanců !!! - skvělá opozičně vládní většina) , bez ní by "navrh " pravicové vlády ODS+SZ+KDU" na přijetí neprošel (z ODS paradoxně bylo PRO méně než polovina přítomných poslanců !?!?!) .
Myslím že spolu s "příspěvkem Kladných senátorů" by jste tak polovinu ze 750 mil co budem EU platit za EUSAexodus z NATOUSA válek , které jsme nezpůsobili ...mohli zaplatit


Proč si v ČSSD nepoložíte otázku ...proč na tyto věci mají komunisté , jako vaši mladší bratři lepší čich a konají historicky odpověněji k národním zájmům , a proč rozvracíte nejen činnost Levice ČR ale plujete na komunisty kudy chodíte....?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.09.2015 17:07:17 - Ing. Antonín Seďa
 Děkuji za dotaz. Já osobně jsem si státní svátek Den české státnosti připomínal organizováním akce, která souvisela nejen s českou státností, ale i s výročím ukončení 2.světové války. Přesto, že v sobotu, kdy se akce konala nebylo hezké počasí, přišlo se podívat na prezentaci armády, aktivních záloh, branných skupin i válečných veteránů stovky rodin s dětmi. Byla to velmi povedená akce a rád bych věděl, jakým způsobem komunistická strana slavila tento státní svátek. Lisabonská smlouva byla a je dalším pokračováním Evropské unie, které schází společná zahraniční a bezpečnostní politika. Nemíním dnes slavit, protože EU má hodně problémů ke kterým jsem se již dříve vyjadřoval. Ale politici by neměli pouze kritizovat, jak to činí čeští komunisté, ale protože mají mít zodpovědnost za řešení těchto problémů, pak by měli navrhovat řešení. A to je problém současné KSČM, která pohodlně a bez zodpovědnosti žije v opozičních lavicích, hrajě tu líbivou, tu populistickou politiku, je n aby se udržela v parlamentu. To není kritika, ale reálné konstatování. Jinak pokud narážíte na "mladšího bratra" pak musím konstatovat, že v řadě bodů politického programu máme shodný či podobný názor, nicméně z pohledu zahraniční politiky se neshodneme. My jsme členy sociálně demokratického hnutí, které odmítá diktaturu proletariátu a nedemokratické řešení politiky. Nejde o hujerství k EU, ale o to, abychom měli zajištěnu naši bezpečnost. Komunisté nikdy nebyli a nejsou zodpovědnější k národním zájmům, protože se podívejme na roky 1948, 1968 a 1989. To není žádné plutí, ale realita. Také vy by jste se měl této realitě podívat do očí a nejenom kritizovat. ČSSD je v současné době jediná demokratická politická strana, která hájí zájmy ČR a je bariérou proti privatizaci a oligarchizaci české politické scény.