Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.09.2015 13:27:46 - Marián La.

Pochybne "zapadni hodnoty"

http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/3083-belorusky-prezident-alexandr-lukasenko-na-podiu-osn-proc-zabijite-lidi-proc-chcete-svrhnout-legitimniho-prezidenta

My Evropane se take divime, co jsou to zapadni hodnoty, ktere uznava USA a nektere zeme EU vc. Merkelove...
Je ekonomika statu vice nez dobro a bezpeci svych obcanu???? Je to jedine, co trapi Merkelovou - pouha ekonomika statu Nemecko ????

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.09.2015 17:14:14 - Ing. Antonín Seďa
 Děkuji za dotaz. Nehovořil bych o pochybných západních  hodnotách. Tady si myslím, že se tyto hodnoty dají celkem snadno rozpoznat a určit. To, že USA a některé evropské země jsou pod vlivem globálního kapitálu je nejen zřejmé, ale také se to projevuje při rozhodování politiků. Ovšem také platí, že zvyšování životní úrovně velmi úzce souvisí s ekonomikou a hospodářským růstem země. To, co trápí paní kancléřku či některé jiné politiky je demografický vývoj těchto zemí a také nedostatek zaměstnanců na hůře placené práce. také souhlasím, že pro jakoukoliv zemi a její rozvoj je důležitá bezpečnostní stabilita a sociální soudržnost společnosti. Takže i pro mne samotného je důležitější bezpečnost našich občanů, než další rozvoj hospodářství.