JUDr. Klára A. Samková, Ph.D.

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.09.2015 20:54:39 - Sarah

neziskovky

Dobrý den, paní Samková,
ještě se vracím k neziskovkám... Moc jste mne nepotěšila, že se s tím nedá nic moc dělat a že je to dokonce "legální". Mi ale šlo o to, podat trestní oznámení na p. Dienstbiera a jeho nohsledy,MPSV a MŠ - ti umožňují čerpání neomezené čerpání a vznik dalších zbytečných pracovních míst . Jak jste dobře poznamenala- suplují jen to, co dělá stejně státní správa. Snad je dostatek důkazů, že výsledek této činnosti je nulový, ba vede k horšímu stavu. Na tyto argumenty ke zrušení těchto penězovodů by p. Babiš neslyšel? Je to přece podnikatel! Podala jsem podnět na NKÚ na prošetření hospodaření neziskovek - většina z nich nedává na veřejnost své výroční zprávy, což je proti zákonu (pokud vím). A to co vykazují, jsou jen bláboly. K čemu je vydávání novin, periodik a rozhlas a TV pro lidi, kteří ani někteří nejsou schopni dokončit ZŠ..? Ano, chápu, mají na to právo.
Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.11.2015 19:52:05 - JUDr. Klára A. Samková, Ph.D.
 Zdravím!chápu vaši naštvanost ale opravdu vše se nedá řešit trestím právem. Toto je věc politických rozhodnutí, nikoliv trestích oznámení... je otázka, zda bohužel či bohudík... Prostě příště musíme volit lépe..