Jan Hamáček

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,88. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.10.2015 5:21:08 - Arna

Sněmovna se bojí Kalouska

Vážený pane Hamáčku
Dotaz
3 10. 2015 19:47:56 - Arna
jako volič nechápu
Dobrý den.Nemohu pochopit,jak jeden člověk může ovládat sněmovnu.To je dáno v ústavě ?
Pan Kalousek se odvolává na opoziční novely, které nebyly projednány Když panovala ODS, a v opozici byla ČSSD,ty vůbec neměli šanci uspět s vlastní novelou zákona.To se ho všichni bojí pana Kalouska ?
Sleduji sněmovnu, Kalouskovy postoje stojí nás občany peníze, proč nespolupracuje, málo kdo fandí hazardu.ON MUSÍ PANOVAT A MUSÍ BÝT VIDĚN S POCITEM,ŽE JE NENAHRADITELNÝ.To jeho předvádění je směšné, on je komický na této divadelní scéně.Proč neuděláte pořádek pane
Hamáčku, nebo pan Sobotka , aby ty sprostoty pana Kalouska konečně skončily .
Nechápu jednací řád, pro jednu osobu nemohou ostatní pracovat. aby šlo více kupředu co je potřeba řešit. Máme tu imigranti a on se chce jen hádat a ukazovat jak je spravedlivý chlap. Vždyť se mu klepou od pití ruce, . Pak se nedivte,že občané nemají zájem
sledovat politiku,jednoho herce

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.10.2015 15:08:19 - Jan Hamáček
 Dobrý den, jak jsem již uvedl v minulých odpovědích, poslanec Kalousek plně využívá možností, které mu dává jednací řád sněmovny.