Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.10.2015 21:21:09 - David Střítezský

EU - o nás s námi

Pane Zdechovský, chtěl jsem jen naznačit, že zde po aktuálním přehlasováni ze srany kvalifikované většiny došlo k nebezpečnému precedensu, který by mohl být aplikován i v jiných případech, výška příspěvku byla v tomto případě uvedena zcela orientačně. Jde o to, že pokud by nám byl vnucen ve výši, která by byla pro migranty zajímavá, chtěli by zde v daleko větší míře zůstat a nastal by problém, který si jen těžko dovedeme představit. Z Vaší odpovědi jsem nicméně pochopil, že pokud by se nepodařila najít dostatečná podpora ze strany dalších členů EU, tak by jste tento diktát servilně přijal a podřídil se, nebo se mýlím?

S pozdravem
David Střítezský

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.10.2015 8:40:09 - Tomáš Zdechovský
Pane Střítezský, 
pokud by se schválilo opatření podobné tomu, které uvádíte, tj. takové, které by bylo pro Česko stěží únosné, logicky by jej ani nebylo dost dobře možné zavést. Takže už proto by se žádné "servilní podřízení" nekonalo.
S pozdravem
Tomáš Zdechovský