Ing. Dita Charanzová, Ph.D.

  • BPP
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.10.2015 17:48:24 - Ace Ventura

Imigranti mají jen právo nebo i povinnosti?

Imigranti svou invazí nedodržují podmínky pro získání azylu, neregistrují se na prvním vstupu do Evropy, odhazují doklady, všichni jsou tu ilegálně a porušují zákon. Neměli by být zavřeni do doby, než se nezjistí, odkud jsou?Já v tom nezákonnost nevidím.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.11.2015 14:02:28 - Ing. Dita Charanzová, Ph.D.
Dobrý den,

situace okolo uprchlické krize je velmi napjatá, nabízí řadu otázek a zatím málo odpovědí. Mezi legitimní postoji, které mezi lidmi zaznamenávám, jsou bezpochyby i takové, jako je ten Váš. (Podle mých informací ČR při zajištění uprchlíků na vlastním území takto postupuje.) Já bych v tomto případě byla přece jenom shovívavější a respektovala i zoufalou situaci, která minimálně část z příchozích donutila vydat se na cestu. Za mnohem účinnější považuji začít jednat v místech, odkud k nám lidé přichází, snažit se tento pohyb zastavit, lépe chránit hranice EU a začít aktivně a neprodleně vracet tzv. ekonomické uprchlí ky, kteří k nám nepřicházejí před hrozbami války, ale s vidinou ekonomických výhod.

Pěkný den, Dita Charanzová