ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.10.2015 1:56:18 - Swei

Země nikoho?

Jak je možné, že vláda si dělá co chce a nerespektuje názor občanů této země??? Všichni víme kam přijímání těchto lidí povede a máme se na to jen dívat??? A z našich daní financovat vlastní popravu??? Připadá vám to normální??? Dnes mi můj syn (6) plakal u snídaně se slovy "ublíží nám ti cizí lidé maminko? Já se bojím" to je normální??? Je normální aby jsme měli strach z budoucnosti. Takhle jednají lidé kterým jsme věřili??? Je mi na zvracení. Proč není referendum o vystoupení z EU lidé už nechtějí být v tomhle spolku šílenců a diktátorů. Chtějí zlikvidovat své země, prosím, ale proč se máme na povel obětovat i my???? Kam se poděla svoboda a demokracie????

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.10.2015 9:30:07 - Marek Černoch
Evropa dnes opravdu bojuje za svou budoucnost, protože není reálně schopna pojmout tak velké masy migrantů. A v této zkoušce se ukazuje, že evropští lídři si s tím nedokáží poradit a shodnout. A samozřejmě není v pořádku, aby lidé kteří jsou tu doma museli mít strach. Naopak, je povinností státu, zajistit bezpečnost vlastních občanů. Ne, ustupovat lidem, kteří nechtějí respektovat naše zákony a kulturu a tradice. Úsvit předložil návrh referenda o vystoupení z EU, který se bude ve Sněmovně projednávat, ale musí ho provázet odborná diskuze. Není to jednoduchý krok a musí být připravený tak, aby neuvrhl zemi do ekonomické krize.