Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.10.2015 1:19:36 - Imam Esrom

Pane ministře Babiši!

Snažíte se umravnit státní rozpočet a na druhé straně poskytujete dotace na kulturu! Pokochejte se pokleslou kulturou páně umělcovým - Není Vám hanba, požadovat po státu dotace na kulturu? Za peníze z daní, které odvedeme státu, máme být ještě trestáni takovou pokleslou kulturou? Proč se takoví a podobní, co si říkají umělci, neživí sami? Hned by se ukázalo, v přímých platbách, kdo a co umí a za co je placen! Poslechněte si, kdyby Vám to náhodou uniklo! Pokochejte se! Přeji příjemný zážitek! - http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/VIDEO-Na-svete-je-hymna-prazske-kavarny-Zadny-svinstvo-nam-neni-cizi-zpusobili-jsme-uteceneckou-krizi-A-protoze-jsme-fakt-svine-404225 - Nemyslíte si, že zrovna tady jsou erární peníze doslova vyhazovány oknem?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.01.2016 9:39:41 - Andrej Babiš
Dobrý den, děkuji za dotaz, ale nesouhlasím s vámi. Jsem přesvědčen, že česká kultura a čeští umělci patří ve většině svého konání mezi světovou špičku a rozhodně stojí za to jim pomáhat. Sám jsem jako soukromá osoba podpořil několik českých dokumentů, hudebních festivalů, koncertů, knih a výstav a budu to dělat i nadále. A stejně budu postupovat i jako ministr financí. Český národ si zaslouží, aby stát podporoval jeho úspěšné umělce. O dotacích v kultuře  ale rozhoduje ministr kultury.AB
Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE