ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.10.2015 11:31:36 - Jolana Mikova

ANO a ČSSD

Jak na vás Babiš při jednáních působí? Je to člověk, který je schopný kompromisu nebo si jde tvrdě za svým a na nikoho nehledí? a funguje podle vás ANO jako běžná strana, kde mají členové různé názory nebo jsou všichni jen Babišovi ovce? Tak na mě většina působí. Nevěřím totiž, že všichni mohou mít stejné názory a to ani uvnitř jedné strany. Ostatně ČSSD je toho svědkem. Bohužel jdete taky do extrémů

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.03.2016 9:31:25 - Ing. Ladislav Šincl
Měl jsem osobní zkušenost se přesvědčit kdo opravdu pan Andrej Babiš je.. Před dalšími více než 14 svědky přímo v budově PS neváhal mne a mou rodinu (např. mou 72 maminku) lživě obvinit z korupce a spousty další věcí bez jediného důkazu. Za tyto lži mne a hlavně mé rodiny se dodnes neomluvil. Z tohoto důvodu tohoto pan ministra nepovažuji za slušného člověka. Osobně ho považuji za predátora, který se snaží získat co nejvíce politické moci, aby ochránil své doposud získané aktiva a dělá vše jen ve svém vlastním zájmu a Agrofertu - což je vlastně totéž :-).V ANO ovšem není každý Babiš. Je zde i velké množství poctivých a slušných lidí, kteří přišli zkusit do politiky něco změnit k lepším. Problém je v to, že nejsou moc mediálně viditelní, bohužel.