ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.10.2015 18:48:59 - Teplar

Merkelova nema zadny plan,co s imigranty...!!!

Vinocur a poukazuje na poněkud zarážející odpověď Merkelové na otázku v jednom rozhlasovém pořadu, kde se jí dotazovali, jak ji napadlo přijmout do země neomezený počet uprchlíků. „Mám stejný názor jako kardinál Reinhard Marx, který řekl, že je to vůle Páně,“ odpověděla dle Vinocura Merkelová.

Si snad dělá z nás srandu ????

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.10.2015 20:43:49 - Jan Veleba

 Tak nevím, jestli skutečně takto odpověděla, ale plán žádný neměla a hrála vabank. To je naprosto jasné. První její fáze byla - přijmeme vás všechny uprchlíky ze Sýrie (v Turecku je jich dnes 2 miliony). Druhá fáze - přivření hranic. Třetí fáze - po masívním odporu Němců a politiků je 200 tisíc uprchlíkům odmítnut asyl a mají se vrátit. Do dnešního dne opustilo Německo pouhých 30 tisíc, ale další se valí dovnitř.

A teď k Vaší otázce. Já si myslím, že si srandu nedělá, ale její chování nějaký svůj důvod samozřejmě má. Uvedu několik možných:

1. je hloupá

2. chtěla si hrát na spasitele a toužila po Nobelově ceně za mír

3. jednala z podvědomého stigmatu viny německého národa z dob Hitlerovy říše s cílem německého sebeobětování a alturismu

4. je řízena z USA

Já osobně si myslím, že to je mix prvních tří bodů. O tom čtvrtém se hodně mluví, ale k tomu nemám potřebné informace.

K tomu všemu ale musím připojit zásadní poznámku. Angela Merkelová činí, co činí. Ona je ale v pozici, kdy všichni členové EU mají stejný hlas (tak vyplývá z Charty EU) a aby mohla konat to, co koná, tak jí to všichni ostatní musí dovolit. A zde si dovolím připomenout ujištění Sobotky a státního tajemníka pro záležitosti EU Prouzy, že ČR se s Berlínem shoduje v 99 procentech a jenom v 1 procentu ne. To je jejich vyjádření z desetiminutového jednání vestoje s Merkelovou na bruselském summitu v minulé týdnu!

Možná, že by to chtělo změnu názvu - na místo Evropská unie, Německá unie