PhDr. Daniel Korte

  • TOP 09
  • Hlavní město Praha
  • Stálá komise pro kontrolu použití operativní techniky Policie České republiky
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.10.2015 9:11:01 - Ghanila

USA ridi migranty nelegalne prechazet hranice!USA puvodce hybridni valky na Evropu!

Dobrý den,můžete mi vysvětlit kroky USA ?Google na povel od CIA vytvořil kudytudy nelegálně do Evropy!Není to snad trestní čin?Jak to budete řešit?

Dále bych se chtěla zeptat,jak je možné,že servery twitter a- účty vytvořené v USA lakaji nelegální migranty do Evropy?Vše potvrzeno správcem sítě. Proč by USA lidé lakaly migranty do Evropy ze všech koutů Afriky,Asie? Jaký cíl USA mají? A proč všechny lákají do Německa ??? Je vysvětlením jediná možnost- útočí na ekonomiku Evropy,aby ji zničili a stali se dominantními !Proč s migrantama za celou dobu nepomohli ???
Je snad humanitní,když v Sýrii útočí na infrastrukturu a hospodářství ?

Proč nevyzvete Ameriku k odpovědnosti?Bojíte se???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.10.2015 0:42:16 - PhDr. Daniel Korte
Nemohu odpovědět, nerozumím, od řešení Vámi naznačených trestních činů je vláda, nikoli řadový opoziční poslanec. Na otázku, zda je humanitní, když ruská armáda (pardon: anonymní "zelení mužíci") útočí v Sýrii "na infrastrukturu a hospodářství", si prosím odpovězte sám/sama, a z podobných nesmyslných otázek mě, prosím, napříště vynechejte, resp. ptejte se těch, kterých se to týká, např. správců Vámi zmíněných servrů.