Karel Schwarzenberg

Zemřel 11.11.2023
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.10.2015 19:37:14 - apolos

daně

dobrý den chtěl bych se zeptat jaký má smysl platit daně když ani sami nemužeme ovlivnit na co peníze pujdou proč nenecháte občany čr rozhodovat za svuj stát a ne že si bude pár lidí v senátu rozhodovat za celou čr proč platim daně aby se pak investovalo do imigrantu který delají bordel dopadne to jako ve filmu district 9 pokud je někde uzavřeme budou z toho gheta a to nechceme proč si nemužeme my občane čr rozhodovat co je pro nás nejlepší nás je víc když rozhodne většina tak proč se podrizovat menšině v senátu a co třeba exekutoři mají větší práva než soud proč !!! pak když sou lidi na dně tak jim seberou uplně vše a nic je nazajímá i když mají dítě je hodně případu proč platim daně když romové dostanou vše a slušnej šlověk ne já jsem občan čr tak proč má ve škole přednost rom než já proč vymejšlíte blbosti a nezeptáte se lidí občanu čr co doopravdy chtějí já třeba chci aby daně co já vydělám šli určité procento na vědu a pokroku a ne romum který vše ničí trochu se zamyslete

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.12.2015 10:04:30 - Karel Schwarzenberg
Máme zastupitelskou demokracii, jejíž podstata je, že ve volbách svěřujeme rozhodování poslancům/senátorům. Nelze každou kapitolu rozpočtu podrobit referendu. Já s Vámi souhlasím, že bychom měli více vydávat na vědu a výzkum, není však pravda co píšete, že romové vše dostanou nebo mají přednost. Je to spíše naopak.