Prof. Ing. Václav Klaus, CSc

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.11.2015 16:43:41 - wasek

Ekonomika, peníze

Dobrý den pane prof.ing.Václave klausi, mám osobní dotaz na děsivé zděšení a bezesných traumatických nocích, které jsem zjistll o fiat money, FEDU a centrálních bankách MMF, které páchají za podpory USA Kongresu a armády největší podvod v dějinách země.
Dotaz č.1. Existuje vůbec nějaká šance bez 3.světové války, jak se stoho dostat ven aniž by zbankrotovaly všechny státy.
2. Dal by se vyvinout spravedlivý systém peněz, pro státy, podložený třeba zlatem, stříbrem, přidanou hodnotou manuální práce apod. který by nebylo možno ovládat, zmanipulovanými a moci chtiví bankéři a politici, tisknutí ničím nepodložených peněz Fiat money a neomezené QE a tím pádem vypouštění do oběhu totálně znehodnocených peněz, pouze v ceně papíru a barvy na bankovkách, aniž by zbankrotovaly státy a fungovala přitom ekonomika, zaměstnanost a rostla životní úrověň lidí?
3. proč se nespojíme s novým světovým bezpečným a podloženým sytémem BRICS..?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.