Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová

  • ANO 2011
  • Středočeský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.11.2015 22:18:28 - Vševědoucí Hujer

To je dnes standard v ANO na odpovědi občanům?

Pan Zlatuška dává najevo svou domnělou intelektuální převahu a občany považuje pomalu za idioty? Na rozdíl od něj se Vy snažíte odpovědět tak aby se, nedejbože, nikdo neurazil. Tak to se snad bude nejlépe zeptat rovnou Babiše, ten si zaplatí průzkum, aby věděl čím uspokojí nejvíce občanů. Opravdu si myslíte, že tímto způsobem lze dělat politiku? Jo a mimochodem, pokud nevíte jaké problém s sebou nese nelegální imigrace tak vám upřimně doporučuji přečíst názory těch co s nimi mají praxi. Pokud informace čerpáte z vašeho stranického plátku iDnes, tak se nelze divit, že jste zmatená. PS: sarkasmus je přímo úměrný vašim výkonům.

s pozdravem

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.02.2016 16:50:51 - Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová

Dobrý den,

dík za Váš dotaz. Nevím, jak se "snažím" někoho neurazit odpovědí. Snažím se věci pojmenovávat pravými jmény. Ve svém týmu mám řadu velmi kvalitních lidí, se zkušenostmi, o kterých mluvíte. Přesto jsou naše diskuze velmi dlouhé a často nemáme stejný názor. Jako politička mám obrovskou odpovědnost za své výroky. Mým cílem je spojovat lidi, ne rozdělovat a ještě více jitřit nálady ve společnosti. Přesto si nemyslím, že bych mluvila, jak se říká, "politicky korektně". Z Vaší otázky není poznat, na jaké odpovědi narážíte. Pokud máte zájem, přečtěte si články, které jsem k otázkám migrace publikovala. Jsou na www.jermanova.cz (Ukrajina je i naše věc, Noha ve dveřích, Svíčkou se samopalu neubráníš). Pokud se Vám nelíbí, jak současní politici pracují, pak Vám můžu doporučit, abyste do politiky vstoupil sám. Já jsem to také tak udělala.

S pozdravem

Jaroslava Jermanová