Mgr. Šimon Heller

  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.11.2015 11:51:26 - Josef W.

Hellerova totalita

Tak nám Šimon Heller objevil "Ameriku".
Ještě nikdo, žádný politolog, politik, ani jiný odborník si netroufl tvrdit, že Janukovičův režim byl "totalitní". Až Šimon Heller.
Ano, na Ukrajině se sice pravidelně konaly svobodné volby, existovala tam svobodná a ničím neomezovaná soutěž politických stran, bezproblémová svoboda projevu, množství státních i soukromých televizí, novin a časopisů vyjadřovalo širokou názorovou pluralitu - ale podle Hellera to prostě byl totalitní režim.
Mohl by nám pan Heller vysvětlit, co ho k tomuto komickému názoru přivedlo? (Je to totiž názor jedinečný - a Heller je jediným člověkem na světě, který si něco podobného myslí. Měl by to tedy také dokázat dokázat.)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.11.2015 16:28:18 - Mgr. Šimon Heller
Dobrý den,
dle Vás (cituji: "pravidelně konaly svobodné volby, existovala tam svobodná a ničím neomezovaná soutěž politických stran, bezproblémová svoboda projevu") se jednalo o ideální zemi. Nečerpejte ale pouze z ruské propagandy, zkuste i jiné zdroje.
Přeji pěkný den.
S pozdravem
Šimon Heller