Jan Hamáček

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,88. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.11.2015 10:24:17 - JanazPrahy

Jednání NATO v Bukurešti

Pane Hamáčku, většina národa není znepokojena "agresivním" postojem Ruska, jak se píše ve zprávě, naopak si přeje, aby co nejdříve byli s jeho pomocí poraženi teroristé v Sýrii (podporovaní ze strany USA) a většina národa si nepřeje trvalou vojenskou přítomnost NATA na našem území. Kdo Vám dal mandát takový dokument podepisovat?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.11.2015 10:32:20 - Jan Hamáček
Dobrý den, vůbec nechápu hysterii, která zde propukla. V zastoupení prezidenta jsem se zúčastnil summitu východního křídla NATO a odsouhlasil politickou deklaraci, předem dojednanou mezi ministerstvy zahraničních věcí zúčastněných států. Tato deklarace je vyjádřením názoru na aktualní situaci na východě Evropy před summitem NATO ve Varšavě, který se bude konat příští rok. 
Doporučuji článek http://blisty.cz/art/79719.html
který je v této věci objektivní. 
Nevím, v čím zájmu zde vznikla dezinformační kampaň, která se snaží národu tvrdit,že na základě této politické deklarace nás obsadí americká armáda. To je samozřejmě úplný nesmysl, stačí si přečíst ústavu a v ní obsažené způsoby schvalování přítomnosti ozbrojených sil cizích států na našem území.
Co se týká role Ruska, doporučuji přečíst si závěrečnou deklaraci z summitu NATO ve Walesu, odsouhlasenou za účasti prezidenta Zemana. Bukurešťská deklarace z těchto závěrů vychází.


Jan Hamáček