Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.11.2015 11:20:42 - Zajac

diktátor

Proč si každého člena ANO, který má jiný názor než vy, zvete na kobereček? Vždyť je nemožné, aby členové hnutí takového formátu měli všichni stejný názor a ani by to nebylo dobře. Pluralita pohledů názorů může být přeci ku prospěchu věci. Nezlobte se, ale působíte na mě dost autoritářsky a dost namyšleně, když si myslíte, že jste spolkl všechnu chytrost světa a jen váš názor je správný. Za dva roky, co jste v politice jsem nezaznamenal, že byste přiznal chybu. Mýlit se je ale lidské.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.01.2016 13:54:42 - Andrej Babiš
 

Dobrý den, už několikrát jsem změnil názor, několikrát jsem přiznal chybu, omluvil se. Jsem v politice stále ještě krátce, není divu, že vždy všechno neumím a nevím a rozhodně se to nebojím přiznat. Mrzí mě, že jste zatím na nic podobného nenarazil. Co se týče členů našeho hnutí, rozhodně nikdy nic nerozhoduji sám.  Nikoho si nezvu na kobereček. Máme v hnutí předsednictvo, které postupuje přesně podle stanov, a já v něm mám pouze jeden z dvanácti hlasů.  Vždy, když řešíme nějaký problém, zve si předsednictvo hlavní aktéry do Prahy, vyslechne si je a teprve na základě toho učiní své rozhodnutí. Na předsednictvo se navíc hlásí organizace se svýma problémama, když to neumí  vyřešit sami. AB

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE