ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.11.2015 21:27:12 - Johanz z Mallevilu

Nestydíte se?

Zradil jste Okamuru, který vás vynesl na svých zádech do poslanecké sněmovny. Kdo nám zaručí že nezradíte své voliče jako ostatní dnešní politici. NEVĚŘÍM VÁM

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.11.2015 17:01:59 - Marek Černoch
Dobrý den, je vidět, že jste se také nechal oklamat panem Okamurou. My jsme ho nezradili. On s panem poslancem Fialou opustili Úsvit sami. Zjevně neunesli demokratické hlasování o předsedovi klubu. Přitom Tomio Okamura opustil stranu, v níž byl stále předsedou, pouze už nad ní neměl absolutistickou kontrolu. Stranu, kterou si následně založil, měl již registrovanou v listopadu 2014. Z toho tedy vyplývá, že plány na opuštění Úsvitu už měl dříve. Bohužel pan Okamura při svých mediálních vystoupení mluví tak jako bychom byli zrádci. Což si i Vy nyní bohužel myslíte. 

Nikoho jsme nezradili a nezradíme ani své voliče, demokratické strany totiž zakládají svou legitimitu na věrnosti programu, nikoli na slepé loajalitě k "vůdci".