Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.11.2015 22:23:39 - EU-svaz socialistických republik

Znovu používáte prázdná slova

Jsme ve válce. Uzavřít hranice. Atd. Proč tak nenavrhnete ? Máte i Eurokomisařku a vliv v Eu.Bohužel neděláte nic. Váš marketingový slovník je pro mě unavující.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.01.2016 12:46:51 - Andrej Babiš
 Dobrý den, věřte, že jako ministr financí dělám v Evropě maximum. Při každém výjezdu do Bruselu, nebo mezi evropské státníky jsem mluvil o tématu uprchlické krize, prezentoval jasně svoje názory a to přesto, že byly často politicky nekorektní. Spolupracuji samozřejmě i s našimi europoslanci. Je to ale náročné. Brusel je velmi těžkopádný a tamním politikům se ne vždy chce akceptovat názory  desetimilionové země. Rádi nás odsouvají až na okraj a když nesouhlasíme, hrozí třeba, že nám sáhnou na dotace nebo udělají mini-Schengen bez nás. Evropa často rozhoduje hlasy 28 zemí EU.  Nikdy jsem se tím ale nenechal a nenechám odradit. Mějte se, AB Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE