Karel Schwarzenberg

Zemřel 11.11.2023
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.11.2015 18:40:51 - Honza3

Otázka k imigraci

Dobrý den
Mám na vás několik otázek.
Pokud se v západních zemích nedaří začlenit muslimy do původní společnosti, proč tak vehementně podporujete přijímání těchto lidí?
I kdyby jeden imigrant ze statisíce zabíjel, jak to jako podporovatel vysvětlíte pozůstalým?
Nemyslite, že by jsme nedříve měli po více než 600 sti lety zaitegovat Romy a pak si brát další břemeno?
Žiji v zahraničí a vím jak se chovají muslimové. Ve škole s nimi mluvím a v práci jsem s nimi také v kontaktu. Pokud po nich nic zásadního nikdo nechce jsou umírnění. Změna chování je když chci něco navíc, nebo nechci povolit na co jsou zvyklí . Nic špatného nedělám a stejně jsou velice labilní.
Pokud máte zkušenosti s muslimy dejte mi vědět?
Já s nimi nemám moc dobrou zkušenost a přesto je neodsuzuji. Jen v rozhovorech s nimi i oni potvrzují, ze oni Evropě nerozumí a hodně z nich je tady nešťastná. Jen sociální dávky je drží na území Evropy.
Dekuji Petrželka

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.12.2015 14:06:56 - Karel Schwarzenberg
Snad by bylo dobré upozornit, že se často daří muslimy integrovat, například v Rakousku, nejsou lepší nebo horší než naši lidé. Souhlasím s Vámi, že bychom měli integrovat Romy, právě na tomto příkladě si můžeme uvědomit, které chyby jsme dělali a jak se nám stále ještě mstí, že jsme je nezačlenili, ale vyloučili ze společnosti.