PhDr. Daniel Korte

  • TOP 09
  • Hlavní město Praha
  • Stálá komise pro kontrolu použití operativní techniky Policie České republiky
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.11.2015 10:27:16 - noneno

Proč neudáte na policii pana Abbase, kterého jste zmínil

Dobrýden, toto jste napsal ve své odpovědi: "Představitelé českých muslimů oficiálně odsoudili teroristické útoky v Paříži, ale pánové Abbas i Sáňka obhajují právo šaría s tím, že by mělo vládnout nad Evropou. Pan Abbas řekl, že kamenování je slovem Božím..." Proč už jste neudal pana Abbase, který jednak nejen obhajuje trestný čin násilí na lidech (kamenování) , ale dokonce ho považuje za něco božského. Dále oba pánové (Abbas, Sáňka) propagují upírání lidských práv ženám (především právo na lidskou důstojnost) tím, že propagují právo šária. A to právo zřejmě uplatňují vůči ženám v islámské komunitě, což je v rozporu s českým právem a je podezření, že se dopouští i domácího násilí, což je přímo zakotveno v právu šária (tedy podle toho, jak je dle práva šária možné přistupovat k ženě - bít ji, považovat ji za méněcennou, než je muž, nutit ji nosit hábity bránící přístupu zdravého vzduchu a slunce na pokožku. Tak udáte, či ne, pana Abbase a Sáňku, anebo se bojíte Allahu Akbar ? :-)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.01.2016 10:04:23 - PhDr. Daniel Korte
Dobrý den, není třeba udávat, jsou to veřejné informace. Orgány činné v trestním řízení jsou v takovém případě POVINNY konat samy.