PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.

Miroslav Ransdorf zemřel 22. ledna 2016 v Praze
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.11.2015 17:25:07 - Aravah

Penize od Saudske Arabie

Mohu se zeptat,proč USA platí granty CR na propagaci islámu ?USA dostává peníze ze Saúdské Arabie.Ptám se dále,kolik Saúdská Arábie zaplatila EU formou projektu EUROMED či kolik ročně přispívá do EU a na jaké účely jsou tyto penize použity. Víte,že J.A.Komenský ve svém díle napsal,že islám-Mohamedanstvi stojí na základě násilí ?Je snad někdo chytřejší v parlamentu a loajalnejsi k českému národu více,než byl on?Bez ovlivneni peněz z venci ???Multikulti podporují totiž ty,co dostávají peníze z fondu EU,popř. jejich rodinný příslušníci...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.11.2015 16:52:31 - PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.
Dobrý den, Saúdská Arábie hraje složitou hru. Podpora islamistů je něčím, co je má udržet jako téma, které odvádí pozornost od rostoucí krize monarchistických režimů v oblasti. V Bahrajnu a Jemenu poskytli "internacionální pomoc", saúdská armáda brutálně potlačilo protesty šíitské většinové populace v Bahrajnu proti sunnitské dynastii, spřízněné se Saúdy. Saúdové se dohodli s Kerrym, že budou tlačit cenu ropy dolů, aby poškodili společně Rusko. Způsobili si tím finanční, rozpočtové problémy, a proto nabídli Rusům ropný kartel výměnou za to, že by Rusové obětovali Asada. Rusové to odmítli. Saúdský přestavitel princ Džubejr na půdě OSN vyhrožoval Asadovi vojenským zákrokem. Saúdská delegace byla v Moskvě, ale nic převratného asi návštěva nepřinesla. Saúdové "čistili" své věznice a posílali vězně, aby si to "odpracovali" v Sýrii. Saúdové jsou opravdu důstojní američtí spojenci a zároveň spojenci islamistů. Jejich napojení na EUROMED je známé, ale o skutečném objemu finanční participace se moc neví.