PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.

Miroslav Ransdorf zemřel 22. ledna 2016 v Praze
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.11.2015 11:49:23 - Che

Otázky a odpovědi Vladimíra Pjakina

Dobrý den pane doktore,
Velice rád a pravidelně sleduji na internetu pořad otázky a odpovědi Vladimíra Pjakina. Jeho komentáře událostí a především výklady dějin, kupříkladu Ruska či jeho teorie o řízení světa globálním prediktorem jsou podle mého názoru opravdu velice svérázné. Zajímal by mne Váš názor na tyto opravdu neobvyklé komentáře.
Závěrem si Vás pane doktore dovolím požádat o zorganizování podobného internetového pořadu. Vaše znalosti historie ale i politického dění,jsou obdivuhodné a domnívám se, že nám všem by velice pomohli se v džungli, která ve sdělovacích prostředcích panuje se zorientovat.
Předem děkuje Josef Grundza

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.11.2015 16:07:34 - PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.
Dobrý den, pane Grundzo, teorii globálního prediktora nevěřím, Pjakin častokrát překračuje ve svých výkladech rámec věrohodného a osobně mu moc důvěry nedávám. A to přesto, že některé výklady jsou zajímavé. Váš nápad se zorganizováním internetového pořadu si nechám projít hlavou.