JUDr. Klára A. Samková, Ph.D.

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.11.2015 17:20:06 - Čochtan 1234

Islám a Listina lidských práv.

Podle mne islám porušuje většinu bodů této listiny. Nešlo by podat žalobu proti islámu z této strany ? Nejsem jurista, nevím kde a jak, ale lidská práva žen (většina lidstva) a lidská práva nemuslimů, homosexuálů, atheistů islám výrazně porušuje.
V tomhle je islám horší než zarytý rasýsta, člen KuKluxKlanu.
Nějak jste nám vyrostla do krásy, od té doby, co jsme spolu diskutovali na aktualne.cz Co dělá dcerka ? Ta už jistě odmaturovala, že ?
Mějte se !
Váš starý Čochtan

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.11.2015 8:12:14 - JUDr. Klára A. Samková, Ph.D.
 a jejda, Čochtane, to jsou k nám hosti!!!Tak nejdříve k osobním věcem:co se krásy týká, tak jsem vyrostla do celý 52 let :-) takže jasně - čím dál krásnější a nejvíc mi to bude slušet na kremačním roštu :-)Darince je právě 17, je v sextě a občas to už vypadá, že se mračna puberty začnou protrhávat, takže bude možno volněji dýchat - uplynulých pět let bylo z tohoto hlediska absolutně příšerných.
SAMOZŘEJMĚ, že islám je v naprostém rozporu s Listinou základních práv a svobod!Problém je, že k trestnímu stíhání absolutně schází politická vůle a z občanskoprávního hledisk ato je velmi obtížně uchopitelné...
ach jo!klára