PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.

Miroslav Ransdorf zemřel 22. ledna 2016 v Praze
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.12.2015 9:10:37 - NaššštvanáMiš

Arabi v Praze

Dobrý den pane poslanče, chtěla bych se zeptat, kolik registrovaných a neregistrovaných běženců máme v ČR? Všude jen slyším, že k nám nechtějí, ale byl jste poslední dobou v Praze? Arabština už je kolem Dejvic, Suchdola a Václavského náměstí snad druhý nejužívanější jazyk. Mladých vousáčů je více a více. Ale kdo ví, kteří to jsou? S politikou "otevřených hranic" to nebudeme vědět nikdy. Chci se zeptat, zda mají tajné služby či policie nějaké úkoly monitorovat a zadržovat tyto lidi. Čtu zatím jen o tom, že se BIS zaměřuje na "Vojáky v záloze", což jsou údajní extremisté (trochu o tom pochybuji). Byl byste tak hodný a odpověděl mi. Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.12.2015 14:40:59 - PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.
Dobrý den,  Váš dotaz je oprávněný. Monitorování podezřelých probíhá. U nás je muslimská komunita slabá a registrovaní uprchlíci v řádu stovek, ale to nás nesmí ukolébat. Přečtěte si Milníky Sajjida Qutba (je to dnes i česky), to je praktický návod pro islamisty, co dělat.