Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.12.2015 13:17:12 - desítka

průběžný důchodový systém

Pane Radku,chápu Vaše logo o silných, nabitých hormony mládí ale i z nich se stanou slabý a bez hormonů.Průběžný d.systém má účetní nedostatek v má dáti-dal.Chybí mu průběžný stálý daňový příjem.V současnosti 400 miliard jde na důchody.Důchodci stejně jako prac.aktivní platí nájmy a výdaje na pohonné hmoty u aut.Daň 10% z nájmů a 10% z pohonných hmot u všech zastabilizuje aktivnímu pracovně mládí průb.důch.systém,dá jim jistotu a zbaví mládí beznaději ,že jim penzijní fondy rozfofrují co si na stáří našetřili.Vyjdu -li z orientačního počtu
4 miliony důchodců ,tak si sami důchodci platbou 10% z nájmu a pohonných hmot ufinancůjí ze 400miliard ,100-150miliard těmi 10% ty .Zbývajících 250-300miliard v nájmech a pohoných hmotách těmi 10% ty to uhradí plně doba délky u aktivních mladých ,která je v průměru ta platba 1x delší dobou než by v důchodu a z důchodu platili důchodci.
Myslím,že jde o velmi geniální způsob naplnění průběžného důchodového systému.Takže největší zátěž s nulou u roz

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.02.2016 16:53:21 - Radek Rozvoral
Dobrý den, nejdříve bych se vyjádřil ke svému citátu, který je myšlený takto: Je známo, že my Češi jsme spíše v životě skeptičtí a pesimističtí, než ostatní národy a já tímto sloganem chci na co nejvíce z občanů apelovat, abychom tím optimismem všichni anebo alespoň co nejvíce z nás hýřili a ze života se radovali. Jsme tu přeci jen pouze na návštěvě, tak si pojďme život užívat těmi největšími doušky, co to jen jde. Každý den žijme naplno a tak, jako by byl poslední, ale zároveň ve vší slušnosti, pokoře a tak, abychom se za své činy nemuseli stydět.
Co se týká důchodového systému, tak je přeci v první řadě nejdůležitější, aby vládní politici finančními prostředky neplýtvali a nerozhazovali je kde jaké neziskové organizaci, což jsou černé díry na naše finance. Dále se nesmí finanční prostředky rozkrádat, vynakládat neúčelně a bez systému. Aby populace nestárla a měl na seniory někdo pracovat je v první řadě nutné motivovat mladé lidi k reprodukci a k tomu, aby zakládali rodiny. Podle mého není potřeba zvedat daně nebo nějaké poplatky a odvody, jelikož pokud se nebudou rodit děti a populace bude neustále stárnout, jako se to děje, není to východisko a postupně bychom museli poplatky a odvody stále navyšovat. Východiskem je nová mladá populace a tímto směrem musíme jít.
Hezký den a ať se Vám daří.